Tuesday, 23 October 2012

SWEDISH Shop - I am ALMOST in Heaven!

 
I have mentioned before how the world is getting smaller
- you can ALMOST get anything anywhere!
 
This was again proved when I discovered that my grocery delivery company Ocado now have a Swedish Shop!
So, no need to go to Ikea to indulge my cravings for kaviar, sild, Wasa knekkebrød, leverpostei, falukorv, fiskeboller(!), various cheeses AND grønnsåpe! They even have various forms of old familiar sweets and crips... - even Twist (although I am pretty sure that is originally Norwegian ...!). Actually, I am not too fond of Swedish chocolates and sweets - sweeter than Norwegian treats, I think, but beggars can't be choosers!
No sign of a Norwegian shop, but as I grew up 10 minutes from the Swedish border,
I am almost in heaven!

9 comments:

 1. He, he, bedre blir det nesten ikke.
  Kos deg med kaviar og fiskeboller:-)

  ReplyDelete
 2. Har de Seimenn? Det må jo være det aller viktigste. Man blir litt rare i hodet av å bo så langt unna den originale og opprinnelige ;p sivilisasjonen tror jeg. Etter å ha bodd i Norge en god stund nå så har jeg sluttet å drømme om fiskeboller om natta. Men jeg spiser ofte seimenn, det gjør jeg.

  ReplyDelete
 3. Ha ha, en ny vri på svenskehandelen. Twisten er norsk, ja. Freia ble kjøpt av Kraft, er de svenske kanskje?

  ReplyDelete
 4. Ja verden er blitt liten...nå kan nesten alt bare bestilles på nett også....

  ReplyDelete
 5. Så bra at du får tak i det du liker der du er. Fin uke til deg.
  Klem

  ReplyDelete
 6. Så kult! Husker i min utlendighet hvor stas det var med Ikea. I Irland var det jo umulig å få tak i godt potetgull, for eksempel :) Sursild var også ganske morsomt. Min norsk-amerikanske tante kjøpte sjokolade på ikea, men jeg sa hun nok ville bli skuffet hvis hun trodde det var som norsk, men i forhold til amerikansk, blir det kanske greit? De er jo ikke så godt vant der borte, stakkars. (Og Kraft er amerikansk.. men nå har Kraft blitt kjøpt opp også....)

  ReplyDelete
 7. Så morsomt !

  Ja, det er rart, alltid noe man har lyst på fra "gamlelandet eller i dette tilfelle nabolandet" - hehe...vi kjører av og til inn til IKEA Roma, for å kjøpe laks og gravlaks samt tilhørende saus til....og første jeg kjøpte da jeg kom hjme til Norge denne gangen, som alltid, er brunost, men da den lyse...den på vafler, nam nam ....

  Kos deg med "svenskematen" :)

  ReplyDelete
 8. SÅ morsomt! Etter så lang tid ute har jeg egentlig sluttet å savne masse av maten, bare noen gir meg fløtemysost og norvegia! hahaha Twisten er norsk ja, men så er vel egentlig Daim som nå er "Traditional product of Sweden"?

  ReplyDelete
 9. Herlig! Svenskehandel i ny drakt. Morsomt da, at man kan sitte ved skjermen å klikke seg varer hjem på null komma null.

  Håper du har fine høstdager hos deg. :o)

  Klem,
  AW

  ReplyDelete

Pinterest