Friday, 9 December 2011

Secret Santa!


Yesterday we arranged Secret Santa at work for the first time ever!
We had a lovely little lunch gathering where everybody brought in something special from their country to eat and we all got a Secret Santa gift.

I brought Norwegian pork roll (sylterull - made for the first time ever) served with mustard on crackers, and gingerbread crackers with blue cheese, plus a bottle of Gløgg (bought at Ikea!).
You don't know what Secret Santa is?
Well, every on puts their name in a jar. You have to pick a name (not your own, of course) and buy a present for that person for a maximum amount (we chose £5) - all done in secret. You then wrap the gift and it is opened to much sillyness and fun.

Great fun with little effort and I think people had been rather inventive with the limited budget!

Tonight is the Christmas party for the school (theme is Casino!) and Monday we have a Christmas dinner for our group.

What do you get up to at work before Christmas?

5 comments:

 1. Så spennende det hørtes ut. Det er så moro å få en overraskende gave. For noen år siden (da jeg også jobbet blant en gjeng artige kollegaer) så sto det plutselig et krus med en morsom tekst på pulten min en morgen. Den var fylt med SMIL-sjokolade. Jeg fant ut hvem som hadde satt den der, men ville bringe dette videre. Så med jevne/ujevne mellomrom de neste månedene pakket jeg en SMIL inn i pent papir og la i posthyllen til en av kollegane mine. Ikke alle; for jeg hadde mange, men til de som fortjente det, og også noen ganger til surpumpene..... Det var mange flakkende blikk ved posthyllen det året. Moro!!! :-)

  ReplyDelete
 2. Jeg er litt sær i førjulstiden, og jeg deltar ikke på noe julerelatert. Jeg bruker all fritid på forberedelsene her på gården. Men neste uke kommer mine nærmeste kollegaer hit for å lage sylte. Det er blir en tradisjon, og noen vil lage mer enn en. Så har vi et godt måltid etterpå.

  ReplyDelete
 3. Det hørtes veldig moro ut....hos meg er det ingenting ekstra på jobb før jul, kun at jeg får lov å frakte mange mennesker hjem og ut til julefeiring hos familie og venner. Men egentlig, når jeg tenker etter, er det et privilegium å få sørge for at de kommer trygt frem dit de skal....

  ReplyDelete
 4. Hemmelig nisse høres moro ut, virker som du jobber et flott sted. Hva fikk du av din hemmelige nisse, da?

  ReplyDelete
 5. Det hørtes hyggelig ut!
  Ha en fin kveld :O)

  ReplyDelete

Pinterest