The Budapest recipe leaves you with 6 egg yolks which can't be wasted (!),
so why not make another cake ;-)
(click on the link for the recipe in Norwegian):
150 grams butter
150 grams sugar
6 egg yolks
225 grams flour
1.5 tsp baking powder
2 dl whipping cream
Mix the butter and half the sugar.
Mix the egg yolks and the rest of the sugar
Mix all togheter
Add the flour and baking powder and make into a smooth batter
Whip the cream and fold into the batter
Bake at 175 degrees for about 1 hr.
When cool, transfer to a plate and sift som powder sugar over for decoration, if you like.
And just in case you are getting worried about us eating too much cake
- we share with our neighbours ;-)
It doesn't seem to be common over here to bake as much as I do,
so I kind of enjoy being the "exotic" addition and spreading the "joy"
And here is the Birthday Boy:
Det begynner å demre for gubben, han tror han husker deg nå. Måtte få litt hjelp av svigermor Anne-Lise ho husker deg vet du. Kjell er jo død, han døde av Altzeimer i 2002. Døde sakte kan man si. Det var noen slitsomme år. Håper du får en fin uke, skal hilse fra Øystein.
ReplyDeleteSå stilig dekor på kaken! Takk for tipset!
ReplyDeleteFlott sønn du har!
Klem
Gratulerer med sønnen! Flott dekorert kake!
ReplyDeleteHåpr helgen har vært fin!
Klem, Lene
Gratulerer så mye med din kjekke sønns bursdag! Ja, når de når 14 begynner ting å gå fort, synes jeg. :o)
ReplyDeleteØnsker deg en deilig ukestart, Mette!
Nå er jeg off to kurs hele dagen. :o)
Klem,
Anette Willemine
Gratulerer med bursdagsbarn!
ReplyDeleteKaken ser utrolig god ut! ..NAM..
Å så pent du har pyntet den! :D
Ønsker deg en fantastisk uke!
Grattis med stor og flott bursdagsgutt! Og de (de) kakene ser utrolig gode ut, får vann i munnen her jeg sitter!:) Ha en flott uke videre! - Heidi
ReplyDelete