Wednesday, 15 September 2010

The Importance of Rewards and Small Goals

As part of my weight loss endeavour I think it is important to recognise efforts and reward myself along the way!
I am delighted to report I have lost almost 1/2 stone
(which in "normal" terminology means 6.5 pounds or just about 3 kg).
This means my first major goal of 10 kg before Christmas is not too unrealistic!


My reward might therefore be a bit naughty and not quite in the spirit of weight loss, but I have sooo long wanted to get a copy of lovely Leila Lindholm 's book "A Piece of Cake"...


I think Our Boy and his Norwegian Friend will have to be the official recipients of the outcomes of Leila's recipes!


I am sure they won't mind...
10 comments:

 1. Fy søren for noen fristelser, klarer du å motstå dem er du god, supergod....

  ReplyDelete
 2. Så flink du er! All ære til deg :)
  Jeg startet å trene etter et lengre sommer-opphold. Nedtur å redusere belastningen på alle øvelsene, men supermotivert nå..

  Den boken så skrekkelig fristende ut! :))

  Lykke til!

  Klem fra Tove

  ReplyDelete
 3. Hei!! Så flink du har vært!! Den boka bør du nok sette bakerst i hylla, den så "farlig" ut!! Men jeg kunne gjerne hatt et eksemplar selv også:-) Jeg holder på med å slanke meg jeg også, foreløpig 2 kg. Jeg har begynt å sykle og har funnet et studio i oslo som har Anusara yoga, så det er fantastisk bra!! Men egentlig vil jeg bake og spise god mat og kose meg, men nå skal jeg prøve å bli litt lettere..... AnneKari:-)

  ReplyDelete
 4. Gratulerer med flott slanke-prosess!!! Bare kjøp "kake-bake-bøker" og bak ivei, du har fri vilje og kan velge å spise dem eller ikke :-). Anbefaler å kjøpe "Raw chocolate, 70% cocoa", godt med en bit til kaffen, det stopper litt søthunger og så er det SUNT!!!!

  ReplyDelete
 5. Heisan du.
  Enig med deg, kanskje ikke den lureste gaven når man skal gå ned i vekt. Farlig mange fristelser der, men på den annen side, så tror jeg det er viktig å unne seg litt innimellom, så lenge det ikke blir for ofte...
  Ønsker deg en fin dag.
  :) Susanne

  ReplyDelete
 6. Hei du langt borte!
  Så fin blogg du har...
  Snøen googlet jeg rett og slett. Husker ikke hvor jeg fant den, men prøv: forskjellige ord med blogg + snow...Jeg skal tenke litt mer og kommer tilbake hvis jeg finner mer snø :)
  Klem

  ReplyDelete
 7. Gratulerer!
  Så flink du er! :)

  Ang snøen..
  Her finner du den enkelt og greit:
  http://www.bloggerbuster.com/2008/12/simple-snow-effect-widget-for-blogger.html

  (jeg fjerner titelen "Snow Effect", så synes den ikke i bloggen)

  Rop ut hvis du lurer på noe!

  Ønsker deg en GOD dag!

  Klem

  ReplyDelete
 8. You go girl!!! Vekttap er ikke "berre, berre".
  Dette klarer du helt sikkert veldig bra!

  Jeg måtte le litt da jeg leste om strikkeprosjektet ditt under her. Det er nemlig like lenge siden jeg strikket sokker også. Veldig optimistisk kjøpte jeg i fjor høst inn ullgarn med det mål for øye å glede alle rundt meg med hjemmestrikkede sokker til jul. Jommen sa jeg smør! Ha, ha, etter flere mislykkede forsøk på å tolke strikkeoppskrifter som "selv far kan klare", måtte jeg bare legge inn strikkepinnene. En skikkelig nedtur for selvtilliten min. Når jeg siden har kommet borti posen med ull-nøstene, knurrer jeg bare!
  MEN, nå ble jeg skikkelig gira, kjenner jeg. Klarer METTE dette, ja da skal JEG klare det. Ok? Jeg sitter nå på hjemmekontoret mitt, og i hyllene bak meg ligger den velkjente posen med garn. Uten å grine skal jeg ta den frem fra glemselen.
  Rapport fra hendelsen vil snart foreligge!

  Klem,
  Anette Willemine

  ReplyDelete
 9. Ønsker deg lykke til med vektredusering. Ikke lett,men det ser jo ut som om du gjør noe riktig da. Siden du går ned. skulle begynt jeg også. Deilige kaker i den boka da. Ikke så lett å bare se,men ikke spise...
  Klem

  ReplyDelete

Pinterest