Most bakers and lovers of home made food are familiar with the long list of British men and women making their appearances on TV teaching and inspiring the great British public to cook:
- Cutie Jamie Oliver
- Sexy Nigella Lawson
- Interesting Nigel Slater
- Bad Boy Gordon Ramsey
- Trusty Delia
and so on....
The last entry on this stage is former-model-turned-chef Lorraine Pascale, the hosts of the baking program "Baking Made Easy".
Baking isn't necessarily 'rocket science', but it does require that you have good ingredients, the right tools and know a few tricks.
I enjoy her programs and may well buy her new book.
And yes, she does make it look like it is easy!
Baking isn't necessarily 'rocket science', but it does require that you have good ingredients, the right tools and know a few tricks.
I enjoy her programs and may well buy her new book.
And yes, she does make it look like it is easy!
Jeg elsker kokebøker...
ReplyDelete(har godt over 100 stykker...*smiler*...)
Så denne må jeg ta en mærmere titt på!
Ha en fin dag :O)
Jeg er helt elendig på kjøkkenet uansett hvor mange kokebøker jeg har. Men gøy bare å titte i de. Drømme seg bort i de flotteste kaker...
ReplyDeleteKlem tove
Her går det i lavkarbo for tiden, så jeg trenger absolutt IKKE flere fristende kakeoppskrifter og bilder fra deg!! :)
ReplyDeleteCatje
Spennendes :)
ReplyDeleteGod onsdag til deg !!
Klem Martha
Høres veldig bra ut. Denne må jeg nok ta en nærmere titt på. :)
ReplyDeleteHåper du har det bra!
Klem,
Anette Willemine
Litt merkelig det der med alle kokkeprogrammene på tv. Håper jeg ikke "trår i salaten" nå, men flere briter burde kanskje se og lære av de programmene....Jeg har nesten tilgode å spise god mat i Storbritania, men jeg har heller ikke spist på dyre flotte steder. Skjønner ikke hvordan de får til å lage mat som smaker ingen ting. Sånn er det på jobben også, den mest smakløse flymaten kommer på i London....
ReplyDeleteHei igjen Mette,
ReplyDeleteKoselig du ville følge meg også, dette blir gøy:)) Denne dama kjenner jeg ikke. Syns det er spennende med "kokkeprogrammer", og liker å bli inspirert til å prøve noe nytt!
Stor klem til deg fra meg
Anne Karin
Fru Tunheim - Veldig enig i mye av det du sier. Min oppfattelse av det engelske samfunnet er at det er utrolig hierarki bundet. Slik er det ogsa nar det gjelder kvaliteten pa maten. Man kan fa brod til noen fa pence eller for flere pund. Det blir litt man far hva man betaler for. Tradisjonell britisk mat kan vaere veldig smakfullt, men det er ofte ganske tung mat og tradisjonelle ravarer som brukes er kanskje ikke av de mest spennende. Det ble ofte brukt for mye fett og mye mat ble 'kokt ihjel'. Med ny kunnskap om ernaering sa er det nok mye som har endret seg pa matfronten her borte. Kokeprogrammene er veldig populaere og de nevnte kokkene har gjort mye godt og lagt stor innsats i a fa folk til a lage mat fra bunnen av selv. Det er fortsatt utrooolig mye ferdigmat a fa kjopt med alt for mye fett og salt til at det er sunt a spise for ofte.
ReplyDeleteFlymat er vel et kapitel for seg. Regner med det er snakk om a lage sa mye som mulig sa billig som mulig... profitt, profitt...
Heisann Mette!
ReplyDeleteHe ,he dette fremkallte minner - har smakt både dårlig og veeldig god mat i Storbrittania:-D
Er du fra Halden ?!
- eller har jeg misforstått..?
Klem, Hege.
Hei hei
ReplyDeleteKjekt å se slike programmer, men er ikke like glad i å lage maten. Men Nigella sine programmer får jeg 'vann i munn'av .
Enig med Fru Tunheim, ikke mye god mat i Storbritania. Ikke ofte jeg kjøper junk food, men en sjelden gang innimellom er det litt snadder. Husker jeg var skuffet når jeg ikke fikk min fish and chips i avispapir...
Takk for koselige kommentarer hos meg.
Ha en fin dag.
Klem
Hei mette
ReplyDeleteSå hyggelig med en hilsen fra England.....ja kokebøker og kjøkkenskrivere har forskjellige innfallsvinkler.
Klem...Ellen
Mmmm, åh, alla dessa vackra kokböcker och matprogram kommer att leda mig i "fördärvet" - i synnerhet om de innehåller sötsaker... :-)
ReplyDeleteTusen tack för snälla ord hos mig - jag blir så glad!
Kram, Helena
hei på deg, nå er det en stund siden jeg har fått lest meg opp på blogger her inne i Bloggverden. men så mye fint hos deg nå. denne boken har jeg også sett på, trur nok den havner i hyllen min etterhvert. Synd at ikke vi får inn BBC på tv her i norge asså. Ha en fin uke videre, klemmer fra Wilhelmine i et kaldt Norge med masse snø.
ReplyDelete