Tuesday, 4 October 2011

Recommended Reading: The Company of Shadows

 
I don't often read thrillers,
but this was a book I just couldn't put down.
 
From the back of the book:
Flicking through her friends' holiday snaps, Kate Benson receives a sudden shock. For there in the background is her husband, Charlie. Dark hair, blue eyes, familiar smile: there's no mistaking him. But that's impossible. Because Charlie died exactly a year ago.
Determined to track down the man in the photograph, Kate follows the trail from Miami to Sicily, where her husband drowned in mysterious circumstances. But when she discovers serious discrepancies in the original investigation, Kate starts to question whether she ever really knew the man she loved so much.Was Charlie murdered? Was their marriage as perfect as Kate remembers? Who are the people following her? Who can she trust? And is Kate herself to be trusted?
Because there are secrets in her past too . . .
 
There are so many twists and unexpected turns in this book that it keeps you glued to it!
 
The biggest surprise for me was actually the author of the book herself
- who is a colleague of mine!
 
And I never knew...
 
:-)

9 comments:

 1. Den høres jo så spennende ut! DET plottet! Har bestilt den på Amazon.com nå. Er vel tvilsomt om dem kommer på biblioteket her i Larvik med det første.
  Takk for tipset, og så artig at det er din kollega. Men jeg HAR jo sett at det er mye mord og mysterier i disse britiske universitetsbyene. Grøss og gru. Du må være forsiktig!

  ReplyDelete
 2. Så morsomt da å oppdage at forfatteren er kollega.....plottet høres veldig spennende ut og også kanskje lite forutsigbart, det liker jeg.

  ReplyDelete
 3. Ja, det høres ut som en spennende bok!
  Jeg har vært litt spenningslei og leser fortiden helt andre bøker.

  Utrolig gøy å oppdage hvem forfatteren er da! Kult! =}

  ReplyDelete
 4. Jeg leser veldig sjelden "skumle" bøker, liker ikke det så godt, men denne hørtes jo mer ut som en "finne ut av ting"-bok. Og så morsomt å kjenne forfatteren, da!

  ReplyDelete
 5. Hei! Veldig hyggelig å se spor etter deg inne hos meg. *smil* Jeg er litt usikker på om jeg skal svare på norsk eller engelsk, men prøver meg på norsk! Hehe. Jeg har aldri hørt om Newman, så dette kan bli spennende. Jeg skal sjekke Norli for å se om de har den inne. Ellers får jeg hive meg over Amazon.

  ReplyDelete
 6. Oj, denne hørtes skikkelig spennende ut, my kind of book!! Den får jeg notere ned og bestille neste gang mannen tar et raid på Amazon;)
  Så gøy at hun er en kollega, da er det jo ekstra stas å anbefale den også!
  Klem fra størstepia

  ReplyDelete
 7. Denne skal må jeg lese! Legger den inn på ønskelisten på Amazon så jeg husker på den nesre gang jeg bestiller :-) Ellers må jeg slå et slag for min venninne Ingrid Berglund sine krimromaner, men de er bare utkommet på norsk. Jeg venter i spenning på den neste som kommer på nyåret.

  ReplyDelete
 8. Dette så ut som spennende lesing.. Takk for tipset :) Og så morro med forfatteren..

  Og for en fredag dere hadde, 29 grader - fantastisk. Skikkelig avslutning på sommeren det :)

  Og de vakre sølvlysestakene skjønner jeg godt at du måtte ha med hjem.. Klassiske og vakre!

  Ha en skjønn søndag!

  Klem fra Tove

  ReplyDelete
 9. Hei igjen! Må innom her igjen for å si at din kollegas bok har jeg bestilt OG allerede fått i posten! Holder på med en bok jeg må bli ferdig med til et "bokklubbmøte" først, men gleder meg til å begynne på den! Spennende.
  Og det fine kortet har naboen min laget. Hun er superflink scrapper, og er min mentor. Hun jobber hos Kreativ Hobby her i byen, og jobber mye hjemme med kort for salg og for sin egen gledes skyld. Sjekk gjerne bloggen hennes carina.no.

  ReplyDelete

Pinterest