Wednesday, 18 January 2012

Luxury Dilemma..


What a luxury dilemma!

To my amazement I won two round-trip tickets rail tickets in the Norwegian rail line's Christmas calendar
from anywhere in Norway to anywhere in Norway!

And now the dilemma - where to go and what to see!

Aaaaah - there is so much choice and soooo hard to choose!

The tickets are valid till the end of 2012, so there is plenty of time to plan a great trip!

Any good suggestions?9 comments:

 1. Gratulerer med gevinsten! Det kan jo bli en kjekk reise og jeg anbefaler Bergensbanen, kanskje fordi jeg aldri har reist med den og tror at det er vakkert over fjellet fra Oslo til Bergen.....

  ReplyDelete
 2. Heldiggris! Selv om det er mange tuneller på Bergens-banen, er den jo fin. Men så er det spørsmål om hvor du har lyst til å dra. For du må jo gjøre noe når du kommer dit også? For å få mest mulig ut av pengene, er det jo å be om en billett fra Stavanger til Fauske :) Da får du jo kjørt hele veien :) Du kan vel sikkert stoppe litt underveis også, eller? :)

  ReplyDelete
 3. Jeg er enig med damene over; Bergensbanen må jo være artig å prøve. Jeg har heller ikke kjørt med den, men det var vel ifjor de sendte hele turen på direkte NRK2, og det så herlig ut over fjellet. Flåmsbanen er jo også spennende, men det er jo ikke en lang tur.
  Vi får bilder/referat til sommeren, vil jeg tro? Det blir gøy.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, det blir nok forst til sommeren det blir tur. Hadde tenkt pa Bergensbanen selv, for jeg ma med skam melde at jeg har aldri vaert i Bergen...! Planleggingen er halve moroa, synes na jeg!

   Delete
 4. Hei Mette;)..så du var en av vinnerne!!..grattis!
  Håper alt står bra til "in your corner of England".
  Kos deg videre denne uka, klem fra meg;)

  ReplyDelete
 5. Å, du verden så gøy! Gratulerer! Jeg kan anbefale deg Bergensbanen på våren eller tidlig sommer. Har også kjørt Bergensbanen vinterstid, men da har det kun vært til Ustaoset til hytteferie.

  En utrolig vakker reise, man er nødt til å ta i løpet av livet! Dessuten er Bergen en herlig by, og bergensere oppleves aller best i Bergen.
  Kos deg med planleggingen, Mette!

  Ønsker deg fine januardager!


  AW

  ReplyDelete
 6. Hei!! Du må dra til Bergen!! Vakker by!! Men husk regntøy!!AnneK:-)

  ReplyDelete
 7. Da ser jeg bloggen og kommentarene jeg også - problemer med både Firefox og Explorer, men Opera virker:-) Gejentar mitt forslag om å bestille billett fra Oslo til Åndalsnes (Trondheimsekspressen til Dombås, deretter Raumabanen gjennom fantastisk landskap til Åndalsnes. Så buss til Ålesund, hurtigruten til Bergen, og så avslutte med flotte Bergensbanen til Oslo. Da har du fått med deg mye norsk natur og to av våre flotteste byer :-)

  ReplyDelete
 8. Fra Oslo kan du ta Sørlandsbanen til Stavanger. Med stopp feks på Kongsberg.

  ReplyDelete

Pinterest