Tuesday, 3 January 2012

Recommended viewing: Great Expectations


BBC showed a new 3-part adaptation of Charles Dickens' 'Great Expectations' this Christmas.
Gillian Anderson (better known from X-Files) is a haunted and bitter Miss Havisham (with a very convincing British accent!) while David Suchet (Agatha Christie's Poirot) is the hardnosed lawyer Mr. Jaggers and Ray Winstone is Magwitch.

Nobody does these period dramas better than the BBC and a bit of Dickens this time of year is never wrong.

5 comments:

 1. I noticed this series on iPlayer so must make time to watch it one evening.
  Happy New Year!

  ReplyDelete
 2. Hei!! Vi får vel den på nrk neste jul vi da!?:-) Vi fikk juleepisoden av Downton Abbey vi da....det er vel også godt BBC arbeid. De lager flotte ting!! AnneK:-)

  ReplyDelete
 3. BBC er supre greier! Ser stadig på BBC HD også, for så mange fine naturfilmer! Må få sett denne. Ser mye på Lark Rise to Candleford også. Kjenner du den? Så fine kostymer og locations.
  Ellers så leste jeg på nettet nylig at Grevinnen og Hovmester'n som vi SELVSAGT ser hver lillejulaften er et Sveitsisk Montreux-bidrag, og til tross for at skuespillerne er britiske og stykket er britisk, så har det aldri vært vist i UK, og er helt ukjent der borte hos dere! Det hadde jeg ikke trodd. Vi blir jo aldri lei.
  Ha en fin uke.

  ReplyDelete
 4. Kommer den på norsk tv, skal jeg sannelig prøve å få den med meg eller tatt opp...

  ReplyDelete
 5. Så Gillian på Graham Norton show forleden og tenkte "Oj, lenge seiden Mulder & Scully", he he. Men dama er fortsatt tøff, så dette virka spennende.

  ReplyDelete

Pinterest