Friday, 4 November 2011

Convenience...

Simply to make it easier for those who read my blog and are Facebook users I have created a Facebook page for the blog. Many thanks to Elisabeth from Innerst i veien for help with some of the technical bits!

If you click on the 'Like' button on the right here on the blog, you should in theory get a notification on your Facebook page when I post a new item.

Any thing to make life easier...
:-)

Full house here this weekend.
The Professor came home last night, so we are full up with the in-laws still with us. They are planning to return home in a couple of weeks after more than two months with us. It will be strange and empty when they go. I am dreading it already.

But first there is Guy Fawkes Night on the agenda this weekend!

6 comments:

 1. Du skal jammen ha godt forhold til svigers for å bo sammen over så lang tid, beundrer deg for det. Det er ikke vanlig i vår kultur og der er ligger nok den største forskjellen.

  Facebook, ja jeg er der jeg også, men har ikke lagt ut bloggen min der enda, men det kommer nok. Jeg er litt tilbakeholden med Facebook siden der blir alt jeg skriver publisert til mine venner om de vil det eller ikke. På bloggen må de selv ønske å gå inn og lese....og jeg påtvinger ikke noe på noen.

  God helg til deg og bare en uke igjen til jentene og jeg skal på Afternoon Tea at The Ritz.....

  ReplyDelete
 2. Jo, jeg har et ganske godt forhold til svigers. Men jeg er faktisk vant til fra barnsben av at folk kommer og blir lenge. Henger nok sammen med at mye av familien bodde langt unna i Finnmark eller nord Sverige mens vi bodde pa Ostlandet. Det var derfor vanlig at mormor og (pensjonerte) tanter kom og ble noen maneder. Det var alltid sa rart nar de var reist igjen...

  Jeg onsker heller ikke patvinge bloggen pa mine Facebook-venner. Som jeg har forstatt det sa ser de jo ikke notisene om nytt innlegg med mindre de har valgt selv a trykke 'Liker' knappen. Haper jeg, da.

  God helg til deg og dine ogsa! Haper Ritz besoket blir en suksess!

  ReplyDelete
 3. Da skal jeg gå inn og LIKE med det sammen:)) Syns det er en fin måte å promovere bloggen på, og ikke minst gjøre den lett tilgjengelig for dem som ønsker å lese den. Det er jo ikke alle som har blogg, men som liker å lese blogger. Facebook er nok enda mer brukt enn det blogglandia er, enda..
  Jeg har også to sider på facebook: Hverdagslivet og Annes Mat og Vin blogg. Disse to sidene er det bare å trykke "Liker" på, da blir jeg også glad:)
  Kos dere og nyt besøket av svigers, høres helt topp ut!
  God klem fra meg til deg

  ReplyDelete
 4. Så gøy med bloggen på Facebook og:-)
  Har tenkt på det jeg og, men jeg er jo ikke så veldig teknisk av meg...

  Ønsker deg en riktig god helg!

  Klem

  ReplyDelete
 5. Hadde jeg bare vært på FB...
  Men jeg liker bloggen din da, hehe:-)

  Ja, jeg hadde også vært litt sliten etter å ha hatt svigers på besøk SÅ lenge, vi bodde nemlig på hytta sammen med dem i 10 uker i sommer, og det var ganske tøft. For begge parter altså, hehe, så jeg tror det holder med 2 uker neste sommer:-)!

  GOd helg til deg!
  Klem fra størstepia

  ReplyDelete

Pinterest