Hei Mette, og TUSEN TAKK for alltid like koselige kommentar hos meg.
Ser dere har kommet i gang med rommet til guttungen. Slitsomt å bo mens det pusses opp. Det synes i hverfall jeg, som har nærmest bodd i ett byggehøl de siste 10 årene. Men ser jo ut til at dere har kommet ett godt stykke på vei. Blir spennende å se hvilken farge dere velger og resultatet på rommet.
Selv drikker jeg hverken kaffe, te eller kakao. Te drakk jeg i bøtter og spann året 1986/1987 (russeti'a) og brekker meg nå bare ved tanken. Kaffe er jeg ennå ikke voksen nok til å drikke, og kakao blir jeg kvalm av. Vanskelig??? Neida. ;)
Så flink du er til å lese. Selv skulle jeg ønske jeg hadde tid til det. Men takker så mye for tipset, og en dag får jeg forhåpentligvis satt meg ned med en god bok som kanskje er foreslått av deg. :)
Hei på deg, her får du oppskriften på Naan brødet vi hadde på lørdag. 450 gram self raising flour 1/2 tsp salt 1/2 tsp baking powder 2 tbsp vegetable oil 4 tbsp plain yoghurt 2 eggs beaten 150 ml water
Lag en deig av det hele, eggene piskes med oljen og yoghurten før det has i de tørre ingrediensene og vannet. Kna deigen et par minutter så den blir en fin deig, la den hvile i ca 15 min før du baker ut deigen. Den gir 6 nan brød. Stek dem i meget varm ovn, i ca 3 min, følg med hele tiden. Jeg stekte dem på 275 grader. Lykke til.
This is a diary for a Norwegian/Iranian family spread over three(!) old British University towns: The Professor, The Student, The Cat and me!
Since I am the author, the blog contains mainly things I am interested in - cooking, travelling, crafts, interior design, film, photography, literature, and family life in general. Welcome to my world!
PS: Most of the pictures are taken by me. I am happy to share them, but please ask permission first.
Hei Mette, og TUSEN TAKK for alltid like koselige kommentar hos meg.
ReplyDeleteSer dere har kommet i gang med rommet til guttungen. Slitsomt å bo mens det pusses opp.
Det synes i hverfall jeg, som har nærmest bodd i ett byggehøl de siste 10 årene. Men ser jo ut til at dere har kommet ett godt stykke på vei. Blir spennende å se hvilken farge dere velger og resultatet på rommet.
Selv drikker jeg hverken kaffe, te eller kakao.
Te drakk jeg i bøtter og spann året 1986/1987 (russeti'a) og brekker meg nå bare ved tanken.
Kaffe er jeg ennå ikke voksen nok til å drikke, og kakao blir jeg kvalm av. Vanskelig??? Neida. ;)
Så flink du er til å lese. Selv skulle jeg ønske jeg hadde tid til det. Men takker så
mye for tipset, og en dag får jeg forhåpentligvis satt meg ned med en god bok som kanskje er foreslått av deg. :)
Ha en flott uke, kjære venn!!!
Klem fra
Marianne
I agree! Let's go!
ReplyDeleteHave a great week, Mette :o)
Hei på deg, her får du oppskriften på Naan brødet vi hadde på lørdag.
ReplyDelete450 gram self raising flour
1/2 tsp salt
1/2 tsp baking powder
2 tbsp vegetable oil
4 tbsp plain yoghurt
2 eggs beaten
150 ml water
Lag en deig av det hele, eggene piskes med oljen og yoghurten før det has i de tørre ingrediensene og vannet. Kna deigen et par minutter så den blir en fin deig, la den hvile i ca 15 min før du baker ut deigen. Den gir 6 nan brød. Stek dem i meget varm ovn, i ca 3 min, følg med hele tiden. Jeg stekte dem på 275 grader.
Lykke til.
Takk for tipset. Skal føre den opp på listen. Når jeg en gang får tid til å lese igjen. Man rekker visst ikke alt man vil...
ReplyDeleteNyt dagen
Klem Tove