Thursday, 24 March 2011

We Fell in Love...


We have a tendency of holidaying two or three times in the same place before I get 'itchy' and want to explore more of the world. To be honest, I think The Professor would be happy to stay in the same place year in and year out, but I get restless...

Last summer was our first time in Juan-Les-Pins, next to Antibes in the south of France.
And we absolutely loved it!
It was a bit of a different holiday since Our Boy was in a language school in Antibes and therefore not staying with us, whilst The Professor and I had rented a flat in the neighbouring town of Juan-Les-Pins ('just in case') next to some friends of ours from NorwayOur Boy had a great time and so did we. But he actually missed not holidaying as normal with us - something I think is rather sweet considering that this will probably not be the case for many more years.
So, no language school this year, but we all felt we are not quite 'done' with France.

I like to organise the holiday good time in advance and started the family discussion to The Professor's horror and unbelief already at Christmas time. Now this is one of the few occasions where our cultural differences come to light as The Professor has 'no' understanding for planning while I actually ENJOY planning...

After a lot of discussion about dates I cut to the chase and have now agreed the rent of a flat in Juan-Les-Pins for 2 weeks this summer and today the flights are being booked!
It is all sorted - many months in advance!!!

Now comes the lovely period of sweet dreams and great anticipation...!

Me like!

:-)

9 comments:

 1. Å, så deilig å ha booket ferie allerede. Herlig å ha noe å glede seg til!
  Har vært i Nice og Antibes en gang vi også, kjempefint der! Men vi er sånn som MÅ nye steder hvert år - bortsett fra leiligheten vår i Spania. Elsker å reise og vi blir begge veldig rastløse...

  LIgger forresten en award inne hos meg og venter på deg:-)

  Sv: Nei, har heller ikke sett at nr 1 vinner, men det kan jo skje nå?!:-) Lykke til iallefall!

  Klem fra størstepia

  ReplyDelete
 2. ÅÅÅ, det så deilig ut, drømmen er å få med brannmannen til å reise dit, Antibes er bare så fint, jeg har vært der for 20 år siden, hadde vært så fint å komme tilbake. Ha en fin helg som kommer, jeg skal til London i helgen...skal kose oss veldig, klemmer Wilhelmine

  ReplyDelete
 3. Deilig! Jeg har FULL forståelse for at ferieplanlegging må startes TIDLIG! Vi er i gang med vår allerede vi også, men vi er 6 stk voksne som skal samordnes, så da krever det litt mer. Det blir Tyskland i år, men har vært 2 år i Frankrike også (jeg er frankofil). Anbefaler dere å flytte litt sør-vestover, mer nedover mot spanske-grensen hvis dere blir lei av alle turistene på Rivieraen:) Litt mer uberørt der, i alle fall av skandinaver.

  Catje

  ReplyDelete
 4. Jeg skjønner jo godt at du ønsker å planlegge ferien og etterpå glede deg og se frem til turen...ja, ja, Professoren må nok bare lære seg å leve med litt planlegging....Så kjekt at The Boy vil bli med, det gjelder å gled seg over det så lenge det varer.

  ReplyDelete
 5. Vi har alt planlagt vi også, men hos oss er det DH som planlegger. Jeg kunne gjerne tatt alt på sparket jeg. Men vi er avhengig av å ta med oss bilen så det er bra at en av oss er litt fornuftig.

  ReplyDelete
 6. Godt å ha ferien i boks og noe å se fram til. Vi var i nærheten av Cannes for to år siden og vurderer å dra tilbake i år.

  ReplyDelete
 7. Åh så heldig du er! Godt å ha den i boks!
  Måtte google litt og det ser jo fantastisk ut der!
  Og ja planleggingen er jo halve reisen!
  Jeg også elsker å planlegge og skrive lister i lange baner :) Hehe..  KLEM

  ReplyDelete
 8. Hei!! Det hørtes ut som en deilig sommerplan....... AnneK:-)

  ReplyDelete
 9. GOd morgen :-)
  Så heldig du er som liker å planlegge ;-) Her i huset er det Gubben som gjør det, jeg bare følger med, og får ikke reisefeber før dagen før vi skal reise, hehe.
  Jeg har vært i der du har vært, i Frankrike, ên gang. Vi har ei venninne som bor der. Tok toget til Monaco, og litt rundt omkring..Moro, men frister ikke å reise tilbake!

  Ha en flott dag og klem fra meg

  ReplyDelete

Pinterest