Thursday, 7 June 2012

No Boundaries...!


As always when I am home in Norway I love roaming the yarn and craft shops. Back in April I bought some yarn for a special crochet project and I was convinced I had bought enough....

Almost needless to say, I hadn't.
I had bought about half of what I need...

I had planned to ask a friend to go and get more yarn and send it to me, but a quick browse on the web led me to this UK shop called Scandinavian Knitting Design.
Lo and behold, they stock the Sandnes Mandarin Petit yarn I needed!

For this project (which I will show you later - it is a surprise for a friend who sometimes reads the blog, so I can't say any more!) I am using completely white yarn, so it shouldn't matter much with the dye number.
Even the price was pretty much the same as what I paid back home.
Delivery was super swift so no delay in the work

This made me happy today!

What has brightened up your day...?

6 comments:

 1. Hei!! Jeg har fått større hotellrom!! Fikk nemlig et lite kott som jeg måtte gå ut av for å skifte mening!? Og jeg har hatt et kurs for å lære over-lock maskinen jeg arver!! Og mellombarnet er ferdig utdannet sykepleier idag!! Tre ting på en dag!! :-)) Anne Kari

  ReplyDelete
 2. Fine egen dyrkede gulrøtter, bringbærene som har begynt å blomstre og deilig te.... :O)

  Så bra du fant garnet og fikk det sendt, veldig leit å ha for lite garn.

  God torsdag!

  ReplyDelete
 3. Så kjipt å få for lite, men så er det jammen meg ikke like enkelt å vite hvor mye en trenger alltid heller...... Å møte Studenten i dag, that made my day!

  Håper forresten på nydelig sommer i London på lørdag.... Jeg kommer dit sent i morgen kveld og drar igjen ved lunchtid lørdag...

  ReplyDelete
 4. Hei og hopp! Pluteselig fant jeg veien inn hit via Fru Tunheim og jeg ser at jeg ligger i bloggelisten din over blogger du liker å lese. Nå ble jeg glad :) Tusen takk!!

  Klem fra Mette

  ReplyDelete
 5. Sånn flaks da, at du får tak i garnet i England! Jeg driver også på et nytt prosjekt til meg selv. Burde nok valgt noe i hvitt eller litt mer nøytralt, men det er jo så utrolig mange flotte farger der ute at jeg blir helt ør i hodet. Så stripete genser i grått og sjøgrønt ser forhåpentlig dagens lys en eller annen gang i løpet av sommeren.

  ReplyDelete
 6. Ja, jeg skulle også inn på Epla, men kommer ikke inn der...håper det går fort over!
  Ser i andre blogger som også har Epla butikk at Epla er utilgjengelig.

  Du får prøve igjen senere da :O)
  God helg!

  ReplyDelete

Pinterest