Tuesday, 12 June 2012

Trying It Out - Zumba!


The picture is a good example of how I felt after my first ever Zumba class last night...

I managed lure a friend of mine along to a taster session that the University is putting up and after the initial shock when we realised we were about twice the age of everybody else in the group, we thought we might as well have fun and just
go for it...

We held our own, I must say I am proud of that!

It was b@(8&*% hard work and the routines changed a bit too quick - just when I thought I might be getting the hang of it, it changed.

But it was FUN!

I am happy to note that I am able to move and walk today (was not sooooo sure about that last night).

Think I actually might try Zumba again...

Yoga tonight.

I am really on a roll these days as I also went running twice(!) on the weekend....!

7 comments:

 1. Zumba er gøy! Det blir lettere etterhvert når en kjenner igjen trinnene. Så flink du er til å trene. Yoga er vel også litt vondt når stølheten kommer etterhvert? Stå på!

  ReplyDelete
 2. Herlig bilde! Og Zumba er kjempebra.....har jeg hørt ;) Viktigst er at det skal være gøy å trimme :)

  ReplyDelete
 3. Skal si du er i treningsmodus om dagen !!
  Så flott og så flink du er :)

  Hørt fra en venninne som også var veldig begeistret for zumba, og det skal sies hun er vel over 50 tallet......så ingen ungdom hun heller, men hun er glad i å danse.

  Selv holder jeg med til yoga, som jag akkurat hadde begynt på sist jeg var i Italia, og frister til gjentagelse når jeg drar tilbake igjen.

  Lykke til !

  ReplyDelete
 4. Skikkelig i støtet om dagen skjønner jeg....så bra! Jeg lir av scandinavian stifness når det kommer til kropsrytme, så jeg tror jeg holder meg til trauste yoga for min del. Har hørt mye skryt
  om zumba

  ReplyDelete
 5. Zumba er gøy! Jeg surrer rundt på gulvet 3 ganger i uka, og vet du det som er så fint med zumba er at om du er litt stiv og støl i kroppen så får du vrikka det ut.
  Jeg trenger også step-styrke og styrke (a la body pump) og stretching i tillegg. Jeg syns i hvert fall at jeg er blitt mykere og litt mer smidig. Kjør på!!! ps. hvis du blir helt bitt av basillen er det masse fine zumba videoer som du kan øve på hjemme på you tube!
  Ditch the work out, join the party! (som de sier)

  ReplyDelete
 6. Ååå, jeg kjenner meg igjen. Følte meg veldig keitete og etter noen ganger beslutta jeg at jeg heller kan gå på andre treninger og få mer utbytte av det - uten å føle med fullt så keitete.

  Pinterest er toppers! Etter et pc-kræsj i vinter hvor jeg mista alle sparte linker, heiv jeg meg på Pinterest og bruker det som et lagringssted for gode ideer.

  ReplyDelete
 7. Har faktisk ikke prøvd Zumba, men antar at jeg ville sett cirka sånn ut, jeg og...

  ReplyDelete

Pinterest